Hondensnacks kopen

Wat is de favoriete snack van je hond? Er zijn een groot aantal snacks voor jouw hond op de markt, maar welke snack houdt wat nou precies in? En zijn alle snacks wel goed voor je hond? Ik leg het je uit!

Kauwbotten

Kauwbotten zijn ideaal om urenlang op te kauwen zonder dat dit ten koste gaat van het gebit van je hond. Het gebit van de hond wordt gereinigd door het kauwen op meerdere hoeken van het gebit. Ook is dit een voedzame aanvulling bovenop het reguliere voer wat je je hond geeft. Let bij het aanschaffen van een kauwbot op of deze GFSI en IFS-food gecertificeerd is. Mochten deze niet gecertificeerd zijn is het niet uitgesloten dat er schadelijke middelen gebruikt zijn om deze producten te produceren.

Kauwrollen

Kauwrollen zijn naast een uitstekende snack voor je hond ook een ideaal speeltje! Deze kauwrollen zijn licht in gewicht en zijn makkelijk te vervoeren doordat je hond de kauwrol aan de uiteinden kan vastpakken.

Kauwstaven

Een kauwstaaf is een snack gericht voor honden van alle leeftijden. Er zijn kauwstaven voor puppy’s beschikbaar. Deze kauwstaven zijn wat beter geschikt voor het gebit en het tandvlees, welke nog in ontwikkeling is bij puppy’s.

Munchy bones

Munchy bones worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Hier zitten geen extra geur- of smaakstoffen meer bij. Een munchy bone kan worden gegeven als een hondensnack of beloning of de grote munchy bones als een volwaardige maaltijd waar je hond urenlang eet- en speelplezier mee kan beleven. Wil jij hondensnacks kopen? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *