Stevig Dassengaas voor Bescherming Fauna

Stevig dassengaas is nodig voor een goede bescherming van onze fauna. Steeds meer dieren worden aangereden door de wegen die er liggen en die wij gebruiken. Dit is natuurlijk erg spijtig en onnodig en helemaal als je beseft dat sommige diersoorten in de buurt komen van uitsterving. Stevig dassengaas is vaak gemaakt van stevig gaas dat verzinkt is en beschikt over een liggende maas. Je komt het vaak tegen bij wildpassages. Het remt verschillende diersoorten af om bijvoorbeeld een snelweg over te steken, denk aan reewild, otters, edelherten en natuurlijk dassen. Zo blijven ze waar ze horen.

De aanleg

Wanneer stevig dassengaas wordt aangelegd plaatsen ze het altijd 20cm of dieper in de grond. Ook zal het dassengaas omgebogen worden naar de wildkant. Op die manier kan er geen fauna onder het gaas doorgaan. Na plaatsing wordt er altijd een goede check gedaan om te kijken of de aanleg goed is gegaan en om eventuele fouten te herstellen. Wanneer je op zoek bent naar stevig dassengaas kun je ook gebruik maken van de termen nertsengaas en muskusrattengaas. Het is een simpele en slimme methode om onze fauna te beschermen, iets wat enorm belangrijk is voor de natuur.

Stevig Dassengaas voor Huisdieren

Wil je dat jouw hond in de tuin blijft? Heb jij loslopende konijnen of kippen in jouw tuin? Dassengaas is uitermate geschikt om je tuin mee af te sluiten. Je huisdieren kunnen gerust in de tuin lopen zonder dat jij steeds in de gaten te hoeft te houden of ze misschien ontsnappen. Je kunt stevig dassengaas zelfs gebruiken om vogels tegen te houden. Als boer kun je stevig dassengaas perfect gebruiken voor het tegenhouden van schapen, koeien en varkens. Maak een weg voor ongewenste dieren om veilig te kunnen oversteken zonder dat ze op jouw terrein terecht komen. Zoals je kunt lezen, met dassengaas help jij mee aan de veiligheid van onze fauna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *